O nas

Kdo smo in kaj nudimo?

BeECO je blagovna znamka podjetja Kading d.o.o. v sklopu katere nudimo kakovostne, pretežno lesene proizvode za ureditev vrta in okolice doma. Naši standardni proizvodi so ogrodja za visoke grede in kompostniki, po naročilu pa izdelamo različno opremo za obogatitev okolice vašega doma, kot so lesene klopi, cvetlična korita, pergole, brisoleji in podobno.

Obdelava lesa je naša strast. Veselimo se novih izzivov, zato bomo veseli vašega povpraševanja. 

 

Naše poslanstvo

Naše visoke grede v vrtove spreminjajo terase, balkone, dvorišča in tako omogočajo pridelavo vrtnin tudi, če za vrtnarjenje nimate primernih pogojev. Pomagamo vam, da na svojem vrtu ekološko povečate pridelek in si delo olajšate, s tem pa omogočamo vrtičkanje tudi starejšim in invalidom, skratka vsem, ki jih pestijo težave s hrbtenico.

Naši izdelki vašemu vrtu dodajo estetsko dimenzijo elegantne domačnosti in vas nagradijo z užitkom sproščenega vrtnarjenja ter bogatega in zdravega pridelka.    

Naši izdelki vašemu vrtu dodajo estetsko dimenzijo elegantne domačnosti in vas nagradijo z užitkom sproščenega vrtnarjenja ter obilnim in zdravim pridelkom.

ZADNJI PRISPEVKI

Najnovejši prispevki

KONTAKT

Kading d.o.o., Utik 97, 1217 Vodice

041 352 067

0599 35 152

info@kading.si

PRIJAVA NA NOVICE

Prijavite se na obvestila o objavi novih prispevkov na naši spletni strani.

potrditev

© 2018 - Kading d.o.o. - Vse pravice zadržane | Izdelava SLOMAR